ANA SAYFA > EKONOMİ > Hanif Pehlivanoğlu, talihlilere otomobillerini teslim etti

Hanif Pehlivanoğlu, talihlilere otomobillerini teslim etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hanif Pehlivanoğlu, talihlilere otomobillerini teslim etti

Türkiye'nin yerli sermayeli en büyük süpermarketlerinden birisi olan Hanif Pehlivanoğlu Marketler Zinciri, şanslı 7 talihli müşterisine otomobillerini teslim etti.

Geçtiğimiz ay Bornova 3. Noterlik ve Milli Piyango İzmir Konak Şube Müdürlüğü huzurunda yapılan çekilişle otomobil talihlilerini belirleyen Hanif Pehlivanoğlu Marketler Zinciri, şanslı müşterilerine araçlarını teslim etti. Torbalı’daki merkez depoda gerçekleştirilen törende 7 Fiat Egea’nın sahipleri, araçların anahtarlarını firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Hanif Pehlivanoğlu, İzmir Ticaret Odası Meclis Başkanı Selami Özpoyraz ve kardeşi Mehmet Özpoyraz’ın elinden aldı.
Her yıl geleneksel hale gelen ve bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen hediye çekilişinde kazanan kişilerle sohbet eden Hanif Pehlivanoğlu, kendilerine iyi günlerde ve kazasız, belasız kullanmaları temennisinde bulundu.
1 Kasım 2019 ile 31 Ocak 2020 tarihleri arasında  İzmir Aydın, Manisa, Balıkesir, bölgelerinde bulunan Hanif Pehlivanoğlu marketlerinden tek seferde 60 lira ve katları tutarında alışveriş yapan yaklaşık 190 bin kişi arasından belirlenen 7 şanslı müşteri, araçlarına kavuşmanın mutluluğunu aileleriyle paylaştı. Talihliler, hem otomobil önünde hem de içinde bol bol fotoğraf çektirdi.
3 adet kurşun gri, 3 adet kırmızı ve 1 adet beyaz Fiat Egea Easy 2019 model kazanan talihliler
1- Erol Tokgöz / İzmir
2- Abdullah Akçakmak / İzmir
3- Müge Çamcı / İzmir
4- Mustafa Dost / İzmir
5- Gönül Pekin / İzmir
6- Serdal Şimşek / İzmir
7- Sebahattin Yurtsever / İzmir

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CHP Karşıyaka Gençlik Kolu sokaklarda...
Sonraki Haber İlayda için bulunan iki donör nakilden vazgeçti...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?