ANA SAYFA > GÜNDEM > CHP Karşıyaka Gençlik Kolu sokaklarda...

CHP Karşıyaka Gençlik Kolu sokaklarda...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
CHP Karşıyaka Gençlik Kolu sokaklarda...

Bütün dünyayı etkisi altına alan Korona Virüs (Covid 19) salgını nedeniyle sokağa çıkmaları yasak olan 65 yaş ve üzeri bireylerin yardımına Karşıyaka'da CHP Karşıyaka Gençlik Kolları yetişti. .

65 yaş ve üzeri bireylerin sokağa çıkma yasağının üzerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karşıyaka Gençlik Örgütü sokağa çıktı. Karşıyakalı gençler Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay'ın başlattığı çalışmaya katılarak saha gönüllüleri oldular. Salgın hakkında bilgilendirme broşürü ile birlikte,ekmek gazeteleri vatandaşlara ulaştıran gençler hijyen önlemlerini de almayı ihmal etmedi. 
CHP Karşıyaka Gençlik Kolu Başkanı Burak inanır, " Belediye Başkanımızın doktor olması bizim için çok büyük bir avantaj. Başkanımız gerekli tedbirleri bu salgının daha en başında aldı. Arkadaşlarımızı bilgilendirerek bu çalışmayı hazırladı. Partimiz ve belediye başkanımız Cumhuriyet Halk Partililiği’nin verdiği bilinçle halkımızın yanında.  Cumhuriyet Halk Partisi halkın partisidir. Zor zamanları el birliği ile atlatmak için uğraşıyoruz.Dayanışmaya ihtiyacımız var” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı sahilinde okey oynayıp nargile içtiler...
Sonraki Haber Hanif Pehlivanoğlu, talihlilere otomobillerini teslim etti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?