ANA SAYFA > GÜNDEM > Hamza Dağ, denizde balık bırakmadı (!)

Hamza Dağ, denizde balık bırakmadı (!)

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamza Dağ, denizde balık bırakmadı (!)

AK Parti İzmir Milletvekili, Karşıyakalı Hamza Dağ, geçirdiği trafik kazasının stresini balık tutarak atmaya çalıştı... Dağ, yarım saatte 6 balık yakaladı...

Geçen hafta Ankara'da geçirdiği trafik kazasından otomobilinin hava yastıklarının açılmasıyla yara almadan kurtulan AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ, kazanın şokundan tamamen sıyrılabilmek ve Ankara yoğunluğun stresini hafta sonu balık tutarak atmaya çalıştı. Dağ, Urla'da deniz kıyısından olta ile yarım saat içinde 6 balık tuttu.
Dağ, "Balık tutmak beni sakinleştiriyor, keyifli bir uğraş aynı zamanda heyecan verici. Ne geleceğini bilemiyorsunuz. Balık tutmayı da severim yemeği de" dedi.
Dağ, "sayın vekilim denizde balık bırakmadınız" diye espri yapan vatandaşlara da gülerek "Bugün şansı günün. Denizde herkese balık var" cevabını verdi...

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rallide Karşıyaka'ya bir kupa daha...
Sonraki Haber Çocuk Kulübü'nde kurslar başlıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?