ANA SAYFA > SAĞLIK > Hamilelikte Beslenme

Hamilelikte Beslenme

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hamilelikte Beslenme

Hamileliğinizin başladığını öğrendiğiniz ilk günden itibaren artık tek başınıza bir yaşam sürmediğiniz için belli bazı beslenme alışkanlıklarınızı değiştirmeniz gerekecektir.

Hamilelikte beslenme düzenli ve sağlıklı besinler ile yapıldığında her hangi bir sorun yaşanmaz. Bazı kötü alışkanlıklarınız var ise bunarla bir süreliğine ara vererek onun gelişimi için en iyi olanı seçmeniz faydalı olacaktır. Hamilelikte beslenme denilince iki kişilik bir beslenmeden bahsedilmez. Salıklı ve düzenli yapılan öğün yemeleri yeterli olacaktır.

Hamilelikte Uzak Durulması Gerekenler

Hamilelikte beslenme düzeni içinde uzak durulması gereken birçok besin yer alıyor. Bazı bitkiler ve bitki çaylarının tüketilmemesi bebeğinize zarar verebilir. Bunun yanı sıra kötü sigara ve alkol gibi alışkanlıklarında bu süreç içinde tüketilmemesi öneriliyor. Aynı zamanda kahve gibi kafein içeren içeceklerin yanında asitli içecekler ve hazır meyve suları da çok faydalı olamayacaktır. Hamur işleri ve çeşitli tatlıları tüketmek ise sadece aşırı kilo almanıza sebep olacaktır. Hamilelikte beslenme ile ilgili olarak detaylı bilgileri http://www.gebe.com/  adresini ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Normal doğum
Sonraki Haber Karşıyaka'da su kesintisi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?