ANA SAYFA > SPOR > Halk Eğitim Şampiyonu Karşıyaka Belediyespor…

Halk Eğitim Şampiyonu Karşıyaka Belediyespor…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halk Eğitim Şampiyonu Karşıyaka Belediyespor…

Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği'nin Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile düzenlenen Karşıyaka U11 Futbol Turnuvası final maçlarıyla sona erdi.

3 gün süren turnuvada finalde Nergizspor’u yenen Karşıyaka Belediyespor birinci oldu. Turnuvada, ikinciliği Nergizspor, üçüncülüğü Tellibahçespor ve dördüncülüğü de Yeşiltepespor elde etti.
Dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel ve Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp birlikte verdi.
Yağmura rağmen büyük bir coşku içinde oynanan final grubu maçları ardındaki ödül törenini çok sayıda sporcu velisi de izledi.
Madalya töreninde çocukların mutlulukları gözlerinden okundu. Aileler ve katılan kulüp temsilcilerei hem Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel hem de Karşıyaka Amatör Futbol Kulüpleri Derneği Başkanı Nevzat Altınkalp’e teşekkürlerini iletti.

 

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Mesut Toros: Eve en iyi skorla dönmek istiyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka Begüm'ü Bozüyük’e kiraladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?