ANA SAYFA > EĞİTİM > Halk Eğitim kursiyerleri sağlıklı yaş alacak

Halk Eğitim kursiyerleri sağlıklı yaş alacak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halk Eğitim kursiyerleri sağlıklı yaş alacak

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi öğretmen ve kursiyerlerine yönelik “Yaşlanmıyorum Sağlıklı Yaş Alıyorum” semineri düzenledi.

Ege Üniversitesi İç Hastalıklar Ana Bilim Dalı Bölüm Başkanı Prof. Dr. Fehmi Akçiçek, Prof. Dr. Zeliha Fulden Saraç, Uzman Dr Aslı Kılavuz ve Hemşire Ezel Tenli Halk eğitim merkezinde verdikleri seminer ilgi ile izlendi.

Karşıyaka Halk Eğitim öğretmen ve kursiyerlerinden oluşan 70’e yakın kişinin katıldığı “Yaşlanmıyorum Sağlıklı Yaş Alıyorum” seminerinde yaşlılığa bağlı yaşanabilecek hastalıklar, riskleri düşürme, yaşlılıkta beslenme konuları ele alındı.

Karşıyaka Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ebru Yücel “ Rehberlik servisimiz ile öğretmenlerimize ve kursiyerlerimize sağlıklı yaş alma konusunda bir seminer düzenlemek istedik. Konunun uzmanları olan Sayın Prof. Dr. Fehmi Akçiçek, Prof. Dr. Zeliha Fulden Saraç, Uzman Dr Aslı Kılavuz ve Hemşire Ezel Tenli merkezimize kadar gelerek bu konuda bizleri bilinçlendirdiler. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Seminer sonunda bir kursiyer, bugüne kadar çoğu doğru bildiklerinin yanlış olduğunu öğrendiklerini belirterek şöyle konuştu. “Bu güzel bilim insanlarının buraya kadar gelerek bizi aydınlatmalarını takdire şayan bir davranış olarak görüyoruz. Elbette ki yaşlanmanın önüne geçilmez ama, bu öğrendiklerimizin sayesinde sağlıklı yaş alacağımıza inanıyorum”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Dededen toruna peynircilik yapıyorlar
Sonraki Haber İlber Hoca Karşıyakalılar ile buluşuyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?