ANA SAYFA > SPOR > Halim Okta: Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar

Halim Okta: Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Halim Okta: Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar

Karşıyaka'da teknik direktör Halim Okta "Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar" dedi.

Yeşil-kırmızılıların başında çıktığı ilk maçta Kahramanmaraşspor deplasmanından 3-3 beraberlikle dönen Okta, "Sahada tüm olumsuzluklara rağmen mücadele ettik ve kazanmaya çok yakın hale geldik. Son dakikalarda beraberlik golünü yememiz şanssızlık oldu. Bu galibiyet bize moral aşılayacaktı. Şimdi cumartesi günü Şanlıurfaspor'u yenerek çıkış yakalamamız gerekiyor" dedi.

Transfer yasaklısı kulübün sezon başından bu yana ekonomik sorunlar, puan silme cezalarıyla boğuştuğunu belirten Okta, "Futbolcuların üzerinde bu durumlardan kaynaklı sıkıntı var. Demoralize olmuş durumdalar. Ancak ligde son sırada yer almamız kurtuluş umudumuzu azaltmıyor. Üst sıralarımızdaki takımlarla aramızda çok fark yok. Düşme hattından çıkmak yalnız 2 galibiyete bakar. Aynı takım geçen sezon Play-Off'u 1 puanla kaçırmış. Takımın morali yerine gelirse gerçek futbollarını sahaya yansıtacaklarından şüphem yok" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Trifunoviç’in dikkatine
Sonraki Haber KSK'nin 105.yıl dönümünü sahnede kutladılar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?