ANA SAYFA > SPOR > Hakemlere veryansın eden Özdeş'e göre yarışa devam...

Hakemlere veryansın eden Özdeş'e göre yarışa devam...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakemlere veryansın eden Özdeş'e göre yarışa devam...

10 kişi kalan Giresunspor’a 1-0 öndeyken 3-1 yenilen Karşıyaka’da teknik direktör Kemal Özdeş maçın hakemine sitem etti.

Karşıyaka Teknik Direktörü Kemal Özdeş, "İyi başladığımız, iyi götürdüğümüz bir maçta dakika 65'i gösterdiğinde Giresun tribünlerinin dahi maçtan umudunu kestiği bir anda önümüzde gerçekleşen bir pozisyon sonrasında maç 1-1 oldu. Daha sonra rakip 10 kişi kaldıktan sonra bir ikili mücadele sonrasında ikinci golü yememize neden oldu. Üzgünüz futbol ciddi bir iş, hem benim hem de oyuncularım için ciddi bir iş. Giresun'un üçüncü golü bizim için sağlıklı bir gol oldu. Tebrik ediyorum" dedi.
Hakemlere veryansın eden Özdeş, "Burası hakemlerin antrenman alanı olmamalı" diyerek, "65. dakikada benim planladığım oyunu oynuyor belki de farkı açacak pozisyonları oynuyor, en iyi olduğumuz anda bir tane karardan sonra bu kez bizim lehimize düdük çalamaya başlıyor bu da doğru değil. Herkesin ciddi olması gerekiyor, herkesin benim gibi oyuncularım gibi odaklanması gerekiyor. Benim takımım hedefi olan bir takım. Buradan bu maçı kaybederek ayrılmak üzüyor ve çok sinirlendiriyor beni. Ben Giresun'u küçümsemek için söylemiyorum onlar da çok istediler. Ben de istiyorum ki daha hakkaniyetli olsun bir düdük kime lazımsa çalınmaz, bu beni üzüyor. Lig devam ediyor önümüzde 5 hafta var. Benim takımım iyi bir takım toparlanıp önümüzde ki hafta kazanıp bu yarışa dâhil olacağız" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka AG, İstanbul’da sevindi…
Sonraki Haber Sağlıkta iletişim ağı güçleniyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?