ANA SAYFA > SPOR > Hakan Kuş gol krallığında zirveyi paylaşıyor

Hakan Kuş gol krallığında zirveyi paylaşıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hakan Kuş gol krallığında zirveyi paylaşıyor

Devreyi Play-Off hattında dördüncü sırada tamamlayan Karşıyaka'yı ilk yarıda golcüsü Hakan Kuş taşıdı.

Karşıyaka'nın ilk yarıda 16 maçta attığı 21 golün 10'unu Hakan kaydetti. Takımın skor yükünün yarısını tek başına çeken tecrübeli golcü, ilk haftadaki Isparta 32 Spor deplasmanı hariç ilk yarıda alınan 8 galibiyetin 7'sine golleriyle direkt katkı yaptı.

Henüz ilk devreden geçen sezon 28 maçtaki 8 gollük performansını sollayan, geçen sezonki eleştirilerin ardından taraftarın güvenini tekrar kazanan Hakan Kuş, kariyerinin en skorer sezonunu geçirmeye de çok yaklaştı. Grupta gol krallığı yarışında da zirveyi Abuzer Gaffar Toplu ve Nurettin Çakır ile paylaşan Kaf-Kaf'ın yıldızı ikinci yarıda 3 gol daha atarsa 2018-2019'daki 12 gollük bireysel gol rekorunu geliştirecek. Karşıyaka'da sezonun ilk yarısında Doğukan 4, Cenk 2, Anıl, Fatih, Namık Barış, Batuhan ve Özkan 1 gol attı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Buca Belediyesi’nden Yıldızlar ormanı açıklaması
Sonraki Haber Neptün Soyer'e Dayanışmacı Girişimcilik Ödülü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?