ANA SAYFA > TEKNOLOJİ > Hack4Karşıyaka başladı

Hack4Karşıyaka başladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Hack4Karşıyaka başladı

Girişimcilik ruhuna sahip üniversite öğrencilerini, “İklim ve Enerji Sorunlarına; Kent için, Akıllı ve Sürdürülebilir Çözümler” geliştirmek için bir araya getiren Hack4Karşıyaka Hackathonu başladı. Enerji ve iklim sorunlarını odak alan hackathon, 19 Haziran akşamına kadar Karşıyaka Belediyesi Yamanlar Gençlik Merkezi’nde devam edecek.

Karşıyaka’yı yaşamak için daha akıllı bir yer haline getirmekle ilgilenen iş geliştiriciler, girişimciler, tasarımcılar, akademisyenler, araştırmacılar ve öğrenciler iş birliği içerisinde çalışarak Karşıyaka için sürdürülebilir çözümler üretecekler.
Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkezi tarafından Eldor Türkiye, İnci Holding, İzmir Katip Çelebi Üniversitesi, Kuzey İzmir Tekmer ve Yaşar Üniversitesi paydaşlığında düzenlenen "Hack4Karşıyaka" hackathonunda; "Karşıyaka için daha iyisi" diyen girişimciler ve iş fikri olan üniversite öğrencileri, hackathon destekçileri ile iş birliği içerisinde çalışacaklar.

Hack4Karşıyaka'da katılımcılar, tematik alanda bilgi ve tecrübe sahibi uzmanların mentorluk desteği ile yenilikçi fikir ve tasarımlarını projelendirecekler. Katılımcılara hem online hem de yüz yüze sağlanacak mentorluk programına, ulusal ve globalde çalışan bir çok profesyonel destek verecek. Daha sürdürülebilir bir kent yaratma anlayışıyla çalışan Karşıyaka Belediyesi Kolektif Girişimcilik Merkeziyle girişimcilik alanında başlattığı bu yolculukta, gençlerle birlikte geleceğe yön verecek. Üç günün sonunda alanında uzman kişiler tarafından değerlendirme yapılacak ve dereceye girenlere ödül verilecek.

ÖDÜLLER:
Birinci Ekip: 10.000 TL
İkinci Ekip: 7500 TL
Üçüncü Ekip: 5000 TL

PROJELERİN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPACAK JÜRİ ÜYELERİ:
-Alp Avni Yelkenbiçer
EGİAD
Başkanı
-Efe Cun
İnci Holding
Stratejik Planlama ve İş Geliştirme Direktörü
-Prof. Dr. Nuri Azbar
Ege Üniversitesi
Biyomühendislik Bölümü Öğretim Üyesi
-Uğur Polat
ELDOR Türkiye
Kalite Direktörü
-Uğur Yüksel
GDZ-Elektrik Dağıtımı
Genel Müdürü
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 1 Kızgın 0
Önceki Haber Kılıçdaroğlu’dan Uluslararası Basın Merkezi’ne ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka'nın anaokullarında yıl sonu coşkusu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?