ANA SAYFA > SPOR > Güracar: Sıralamadaki yerimiz ve puanımız mutlu edecek seviyede değil

Güracar: Sıralamadaki yerimiz ve puanımız mutlu edecek seviyede değil

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Güracar: Sıralamadaki yerimiz ve puanımız mutlu edecek seviyede değil

Göreve geldikten sonra Karşıyaka'yı özellikle son haftalarda düze çıkaran teknik direktör Erman Güracar, kazandıkları 3 maçın yeterli olmadığını açıkladı.

Güracar, kulübün sosyal medya hesaplarına yaptığı açıklamada, "Şu anda sadece 3 maç üst üste kazandığmız için mutlu olabiliriz ancak bu yeterli değil. Sıralamadaki yerimiz ve puanımız bizi mutlu edecek seviyede değil. Ligin boyu çok kısaldı. Her maç daha fazla konsantrasyon ve mücadele gerekiyor. Geriye kalan periyotta oyun kalitemizi ve tempomuzu daha da artırmak zorundayız. Bunun teknik kısmı üzerine yoğun bir şekilde çalışırken, motivasyon kısmında taraftarımızın büyük rolü olacak. Her zamanki itici güçleriyle takımımızı ateşleyeceklerini biliyorum" açıklamasını yaptı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Futbolun efsaneleri Karşıyaka'da sahaya çıktı
Sonraki Haber İzmir Büyükşehir'in ana hizmet binasının yıkım ihalesi Nisan’da

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?