ANA SAYFA > SPOR > Futbolun efsaneleri Karşıyaka'da sahaya çıktı

Futbolun efsaneleri Karşıyaka'da sahaya çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Futbolun efsaneleri Karşıyaka'da sahaya çıktı

Karşıyaka Belediyesi tarafından 18-24 Mart Yaşlılara Saygı Haftası dolayısıyla düzenlenen “İleri Yaş Etkinlikleri” kapsamında “Masterler Futbol Şöleni” gerçekleştirildi. Hasan Türker Futbol Sahası’ndaki etkinlikte Türk futbolunun efsane isimleri bir araya geldi.

Kadrosunda Samet Aybaba, Recep Çetin, Ziya Doğan, Mehmet Ekşi, Saffet İşler, Halim Okta ve Feyyaz Uçar’ın yer aldığı “Beşiktaş Masterler” ile kadrosunda Muharrem Dirik, Cevdet Çapar, Hakan Kutucuoğlu, Arif Kocabıyık ve Meftun Yıldız’ın yer aldığı “Karşıyaka Masterler”ın gösteri maçında heyecan dolu bir mücadele yaşandı. Karşılaşma 5-3 skorla Beşiktaş galibiyetiyle tamamlansa da kazanan dostluk oldu. 

Karşıyaka Belediye Başkanı Dr. Cemil Tugay “Beşiktaş Masterler Kulübü Başkanı Süleyman Oktay, Karşıyaka Masterler Kulübü Başkanı Serdar Aktop, futbol şölenine destek sunan Murat Sarı ve Hasan Gültekin’e, futbolcularımıza, organizasyonda emeği geçenlere ve katılım gösteren Karşıyakalılara teşekkür ediyoruz” dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 1912 Karşıyaka Derneği'nden KSK Yelken'e destek
Sonraki Haber Güracar: Sıralamadaki yerimiz ve puanımız mutlu edecek seviyede değil

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?