ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Günbatımı konserleri Ağustos ayında da devam ediyor

Günbatımı konserleri Ağustos ayında da devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Günbatımı konserleri Ağustos ayında da devam ediyor

Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü İzmir Kıyı Tasarımı Projesi kapsamında gerçekleşen Günbatımı konserleri Ağustos ayında da devam ediyor. 17 Ağustos’ta (yarın) Leyli Trio ile başlayacak konserler 31 Ağustos’a kadar devam edecek.

İzmirlilerin denizle bağını güçlendirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen kıyı düzenlemesi projesi çalışmaları büyük beğeni topluyor. Projenin amacına uygun etkinlikler sayesinde de İzmir Körfezi giderek hareketleniyor. Bu kapsamda düzenlenen “Günbatımı Konserleri” 17 Ağustos (yarın) Cumartesi gününden itibaren İzmirlilerle buluşacak. Ücretsiz gerçekleşecek konserler saat 20.30’da başlayacak.  

Altı yerde altı farklı konser
İzmirliler tarafından çok beğenilen Günbatımı Konserleri kapsamında Leyli Trio 17 Ağustos Cumartesi Karantina Meydanı’nda, Bağcan Güneş 18 Ağustos Pazar Alsancak Vapur İskelesi’nde, Grup Gal 24 Ağustos Cumartesi Konak Çim Amfi’de, Bambaşka 25 Ağustos Pazar Bostanlı Günbatımı Seyir Terası’nda, Hüseyin Kurtulmaz 28 Ağustos Çarşamba Bayraklı Turgut Özel Rekreasyon Alanı’nda ve Başıbozuk 31 Ağustos Cumartesi Gaziemir Festival Alanı’nda İzmirlilerle buluşacak.  

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 3 KSK'li Milli Yelkenci Dünya Şampiyonası'nda yarışacak
Sonraki Haber Karşıyaka-Göztepe rekabeti 18 yıl sonra yeniden

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?