ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gümüşlük Festivali'ne KODA damgası

Gümüşlük Festivali'ne KODA damgası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gümüşlük Festivali'ne KODA damgası

Uluslararası düzeyde bu yıl 12'nci kez gerçekleştirilen Gümüşlük Klasik Müzik Festivali'nin, Bodrum Antik Tiyatro’daki galasına Karşıyaka Oda Orkestrası damga vurdu. Şef Rengim Gökmen'in yönetiminde, Piyanist Gülsin Onay'la birlikte sahne alan KODA, binlerce sanatsever tarafından ayakta alkışlandı.

Her yıl birbirinden ünlü isimleri Bodrum’a getiren Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, bu yıl 12'nci kez kapılarını açtı. Festivalin ilk konukları dünyaca ünlü piyanistimiz Gülsin Onay, trompet sanatçısı Cem Sevgi ve Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Belediyesi Oda Orkestrası oldu. Klasik müzik severlerin yoğun ilgisi ile başlayan ve 2 saat süren konser, izleyicilere unutulmaz bir gala gecesi yaşattı.

Programın sonunda Piyanist Gülsin Onay ve Şef Rengim Gökmen yönetimindeki Karşıyaka Oda Orkestrası sanatçıları ayakta alkışlandı. KODA, izleyicilerin yoğun isteği üzerine bir parça daha çalarak geceyi sonlandırdı. Rengim Gökmen, KODA'nın yaratıcısı Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'a teşekkürlerini iletti.

Konseri izleyenler arasında Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın yanı sıra; Gazeteci Can Dündar, Hıncal Uluç, Muğla Büyükşehir Başkan Yardımcısı Cumhur Yaka, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’un eşi Hülya Kocadon yer aldı.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar "Türkiye'de, bir ilçe belediyesi olarak ilk kez Oda Orkestrası kurduğumuzda, sanat adına önemli bir işi başardığımızı biliyorduk. Bu başarının meyvesini Gümüşlük Festivali'nde aldık. Başta Şef Rengim Gökmen olmak üzere, tüm sanatçılarımızla gurur duyuyorum. Ulusal ve uluslararası pek çok festivalde artık KODA da yer alacak" dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İstanbul Başakşehir'den Karşıyaka'ya
Sonraki Haber Taçlanan esintiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?