ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gülsin Onay Karşıyakalı çocuklara piyanoyu sevdirecek

Gülsin Onay Karşıyakalı çocuklara piyanoyu sevdirecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gülsin Onay Karşıyakalı çocuklara piyanoyu sevdirecek

Karşıyakalı çocuklar, 6 Eylül’de dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ı dinleme ve sohbet etme şansını yakalayacak. nKarşıyaka Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ile Belediye Konservatuvarı piyano öğretmenleri tarafından düzenlenen etkinlik, Atakent’teki Hikmet Şimşek Sanat Merkezi’de gerçekleşecek.

Piyanist Gülsin Onay, saat 20.30’da başlayacak buluşmada yüzlerce Karşıyakalı çocuk ile kısa bir söyleşi yapacak ve mini bir konser verecek. Çocuklar, sanat ve piyano ile ilgili merak ettiklerini soracak ve belki de ilk kez piyano çalma fırsatını yakalayacak. Etkinlik, tüm sanatseverlere açık olacak.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Yarınları, sanatla iç içe büyüyen çocukların şekillendirmesini istiyoruz. Bu anlayışla çalışan, çocuklara ve sanata büyük değer veren bir yerel yönetim olarak, iki önceliğimizi bu buluşmada bir araya getireceğiz. 6 Eylül’de dünyaca ünlü piyanist Gülsin Onay’ın katılımıyla, geleceğin piyanistlerinin yoluna ışık olacak bir buluşmaya imza atacağız. Sayın Onay’a desteği için çok teşekkür ediyor, çocuklarımızla birlikte sanata gönül veren herkesi buluşmamıza bekliyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Akpınar'dan çat kapı ziyaret
Sonraki Haber Karşıyaka Belediye Başkanlığı Tenis Turnuvası'na büyük ilgi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?