ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gripin ve Model Ege Üniversitesi’nde

Gripin ve Model Ege Üniversitesi’nde

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gripin ve Model Ege Üniversitesi’nde

Volkswagen Binek Araç’ın artık gelenekselleşen “Volkswagen Kampüste” organizasyonu, bu yıl gripin ve MODEL gruplarının da katılımıyla start alıyor. ‘Volkswagen Kampüste’ 30 Eylül’de Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

Ege Üniversitesi ve bir çok üniversitede düzenlenecek etkinliklerde, üniversitelerdeki amatör müzik grupları gripin ve MODEL’in desteğiyle sahneye çıkıyor.

Başvurular 18 Eylül’e kadar Volkswagen Türkiye Facebook sayfasından yapılabiliyor. Volkswagen Binek Araç, gripin ve MODEL gruplarının da dahil olduğu çok özel bir müzik etkinliğiyle kampüslere giriyor. Grubunun şarkısının linkini gönder, yarışmaya katıl. Etkinliğin en önemli bölümünü, en az bir üyesi etkinliklerin düzenleneceği üniversitenin öğrencisi olan müzik grupların mücadelesi oluşturuyor.

Gruplar, bir şarkılarının video veya ses dosyalarını yükledikleri paylaşım sitesinin linkini 18 Eylül tarihine kadar Volkswagen Türkiye Facebook adresindeki aplikasyon üzerinden göndererek yarışmaya katılabilecekler. Proje ekibi tarafından gönderilen demo’lar arasında yapılacak değerlendirme neticesinde, etkinliğin düzenleneceği her üniversite için belirlenecek iki grup, gripin ve MODEL tarafından sahiplenecek ve sahnede gerçekleştirilecek müzik yarışmasına hazırlanacaklar.  

5 üniversitede gerçekleşecek yarışmalarda birinci olacak 5 grup, 14 Kasım ’da İstanbul’da düzenlenecek finallerde, birinci olmak için sahnede performansını sergileyecek. ‘Volkswagen Kampüste’ 30 Eylül’de Ege Üniversitesi’nde gerçekleşecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Burak Ural'ı sevenleri unutmadı
Sonraki Haber Anjiyodan sonra hemen taburcu olacaklar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?