ANA SAYFA > SPOR > Göztepe'den KSK 2.başkanı Bakır'a 1 TL'lik ''prenses'' davası

Göztepe'den KSK 2.başkanı Bakır'a 1 TL'lik ''prenses'' davası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Göztepe'den KSK 2.başkanı Bakır'a 1 TL'lik ''prenses'' davası

Göztepe yönetimi, oynadıkları karşılaşmadan sonra sosyal medya hesabından kendileri hakkında, "Prenses" ifadesini kullanan Cengiz Bakır'ı mahkemeye verecek.

Sarı kırmızılı yönetimin, kulübün kurumsal yapısını zedeleyici ve aşağılayıcı sözler sarf ettiği gerekçesiyle Cengiz Bakır hakkında 1 TL'lik tazminat davası açacağı bildirildi. Olaydan sonra Karşıyakalı mevkidaşlarını arayarak tepkilerini dile getiren Göztepeli yöneticilerin Cengiz Bakır'ın Disiplin Kurulu'na sevk edilmesini hatta yönetimden ihraç edilmesini talep etti.

Göztepe Başkanı Mehmet Sepil ve Karşıyaka Başkanı Ali Erten'in 2 kulüp arasındaki dostluk köprüsünü yeniden inşa etmek için büyük çaba harcadığına dikkkat çeken Göztepe Başkan vekili Talat Papatya, şunları söyledi:"Kulübümüzün büyüklüğü ve duruşu ile ilgili haddini aşan paylaşımlar konusunda gereken her şey yapılacak. Göztepe olarak camiamızın derbi öncesi ve sonrası İzmir'e yakışan ve Türkiye'ye örnek olan davranışlarımızın tüm kulüplere örnek teşkil etmesi, şık ve etik olmayan söylemlerle bu adımlara zarar verilmemesi en büyük dileğimiz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber ''Bir Garip Orhan Veli'' bir kez daha seyirciyle buluşacak
Sonraki Haber Cengiz Bakır: Maksadını aşan bir şey yaptım. Üzgünüm...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?