ANA SAYFA > SPOR > Göztepe - Karşıyaka derbisinde tribünler yarı yarıya...

Göztepe - Karşıyaka derbisinde tribünler yarı yarıya...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Göztepe - Karşıyaka derbisinde tribünler yarı yarıya...

PTT 1. Lig’de 10 Nisan Pazar günü saat 16.00’da oynanacak Göztepe - Karşıyaka derbisindeki tribün paylaşımı ve alınacak güvenlik önlemleri belirlendi

İzmir İl Spor Güvenlik Kurulu, Vali Mustafa Toprak başkanlığında, İzmir Valiliği’nde toplandı. Kurulda Karşıyaka’yı Başkan Fatih Diniz temsil ederken, Göztepe adına ise Başkan Vekili Talat Papatya toplantıya katıldı.

Yapılan protokol ile sezonun ilk yarısında tribünleri yarı yarıya paylaşan iki ezeli rakip, Göztepe’nin ev sahipliği yapacağı karşılaşmada da tribünleri paylaştı. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmada kapalı tribün Göztepe taraftarına, açık tribün ise Karşıyaka taraftarına ayrıldı. Bilet fiyatları ise her iki taraf için 20 TL olarak belirlendi.

Pazar günü oynanacak derbi için her türlü tedbiri aldıklarını kaydeden İzmir Valisi Mustafa Toprak, “Bir önceki maçta Karşıyaka’nın Göztepe’ye gösterdiği centilmenlikten dolayı bu maçta da Göztepe’nin Karşıyaka’ya aynı anlayış içerisinde bir jesti oldu. İzmir’in tarihine Göztepe - Karşıyaka klasiği olarak geçecek bir karşılaşma olmasını diliyorum” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Göztepe'de derbi öncesi şok istifa!..
Sonraki Haber Karşıyaka’nın hentbolcuları 1. Lig’de

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?