ANA SAYFA > SPOR > Göztepe 2.başkanı Dalan: Derbileri her iki takımın da taraftarı izlesin

Göztepe 2.başkanı Dalan: Derbileri her iki takımın da taraftarı izlesin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Göztepe 2.başkanı Dalan: Derbileri her iki takımın da taraftarı izlesin

Göztepe İkinci Başkanı Fatih Dalan, yeni sezonda Karşıyaka ile oynayacakları maçları her iki takımın taraftarının da izlemesinden yana olduklarını söyledi.

Geçtiğimiz sezon İl Spor Güvenlik Kurulu kararıyla İzmir derbilerine konuk takım seyircisinin alınmadığını hatırlatan Dalan, "Futbol seyirciyle güzelleşiyor. Kurul yeni dönemde bu konuda nasıl karar alır bilmiyoruz ancak biz Karşıyaka derbilerinde rakip taraftara 4 bin 800 kişilik yer ayırmaya hazırız" şeklinde konuştu.

Göztepe-Karşıyaka derbilerinde geçmişte yaşanan olayların tekrarlanacağna inanmadığını belirten Fatih Dalan, "İki kulübün taraftar profili de birbirine benziyor. Ortak pek çok noktaları var. Yakın zamanda gerçekleşen bazı etkinliklerde birlikte hareket etme iradesini de ortaya koydular. Bu değişimin maçlara da yansıyacağını düşünüyorum" ifadesini kullandı. Dalan, Karşıyaka'nın basketbolda elde ettiği şampiyonluğu ilk kutlayan kulüp olduklarını da hatırlattı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Erdal Acar borcun büyük kısmını temizledi...
Sonraki Haber Erdemin estetikle buluşması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?