ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Görsev, Dünya Caz Günü’nde öğrenciler için çaldı

Görsev, Dünya Caz Günü’nde öğrenciler için çaldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Görsev, Dünya Caz Günü’nde öğrenciler için çaldı

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı (EBSOV) Kadınlar Birliği, dünyaca ünlü caz sanatçısı, piyanist ve besteci Kerem Görsev’i öğrenci bursları yararına düzenlediği konserle Dünya Caz Günü’nde sanatseverlerle buluşturdu.

İzmir Büyükşehir Belediyesi Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen konserde sahne alan Kerem Görsev Quarted, birbirinden güzel eserler arasından seçilen 13 parçalık bir repertuar seslendirdi. 1950 ve 1960’ların Broadway film müzikleri ve Amerika’nın caz standartlarından oluşan eserlerinden örnekler sergileyen Görsev, Four Days, Weekend, Summer Breeze, Conservation With The Bass, I Love May, Hands and Lips, Dream of Saxello, Sir Ali, Be Be Be, Mango, Masai Mara, V8 ve Flying Notes’in esin kaynağı hikayelerini de salonu dolduran sanatseverlerle paylaştı. Kerem Görsev’in piyanoya sihirli dokunuşlarının yanısıra kontrbasta Kağan Yıldız, davulda Ferit Odman ve saksafonda Engin Recepoğulları da performanslarıyla İzmirli sanatseverlerden coşkulu alkış aldı.

Konserden elde edilen gelir, EBSO Vakfı’nın lise ve üniversite öğrencilerine verdiği burslar hesabına aktarıldı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadının anatomisine göre meme protezi
Sonraki Haber İncelme uğruna "İnce hastalığa" yakalanmayın

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?