ANA SAYFA > SPOR > Görevden alınan 14 eski yönetici ortak açıklama yaptı

Görevden alınan 14 eski yönetici ortak açıklama yaptı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Görevden alınan 14 eski yönetici ortak açıklama yaptı

Karşıyaka Spor Kulübü'nde, geçen hafta yönetimdeki 11 üyenin imzasıyla görevden alınan Turgay Büyükkarcı başkanlığındaki Pınar Karşıyaka basketbol şubesi ve basketbol altyapı yönetiminden ayrılmak zorunda kalan 14 isim, bir daha yönetimde yer almayacaklarını açıkladı.

Görevden alınan isimler, kendileri gibi basketbol şubesinde görevden alınan ancak kulübün ana yönetim kurulunda göreve devam kararı alan Büyükkarcı'ya destek açıklaması yaptı.

Basketbol şubesi yönetimden alınan Avni Alp Yelkenbiçer, Ahmet Eriş, Can Uluğtekin, Fatih Uyal, Gökşin Konsoloğlu, Hasan Çağlar, Murat Kurtalan, Özgür Aris, Rahmi Sarıcı, Tolga Uysal, Tolkar Karace, Uğur Atamyıldız, Volkan Özsökmen ve Yiğit Tusder ortak açıklama yaptı.
3 yıl için yönetici seçilirken Kulüp Başkanı Mutlu Altuğ'un, basketbol şubesinde tüm yetkinin şube yönetiminde olacağı, ayrıca parasal ve idari işlere karışılmayacağı yolunda söz verdiği belirten eski yöneticiler. Sezon başında ligin en düşük bütçeli 4 takımından birinin kurulduğu ifade edildiği gibi, basketbol takımının lig ve Avrupa'da yakaladığı başarılı tabloya dikkat çekildi. Üstelik kulübün tüm branşlarının bütün olduğu düşüncesiyle bütçeden futbol şubesine ciddi kaynak aktarıldığı da vurgulandı.
Açıklama şöyle:

"Karşıyaka etik değerlerine uymayacak şekilde haksız ithamlarla ve anlam veremediğimiz şekilde şube başkanımız ve altyapı şube sorumlumuzun görevine son verilmiştir. Bizler bir grup Karşıyaka sevdalısı olarak çıktığımız bu yolda başkanımızı yalnız bırakmayarak, bundan sonraki süreçte böyle bir yapının içinde yer almamızın mümkün olmayacağını kamuoyuna saygı ile duyururuz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Balbay: Efes'e gelen turist sayısı yüzde 50 düştü
Sonraki Haber Büyükkarcı, Konsoloğlu ve Tusder istifa etmeyecek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?