ANA SAYFA > İZMİR > Gönüllü palyaçolara gönülden teşekkür

Gönüllü palyaçolara gönülden teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gönüllü palyaçolara gönülden teşekkür

UR. 2440. Bölge Rotaract Kulüplerinden Alsancak, Gündoğdu, Konak, Kordon, Urla ve Göztepe Rotaract Kulübü, “Bu hafta Değil Her Hafta” Projesi kapsamında 20 hafta boyunca her Çarşamba günü İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pediatri Bölümüne yaptıkları ziyarette kendilerini yanlız bırakmayan Gönüllü Palyaçolar’a Swiss Otel’de düzenledikleri ortak toplantıda Rotaract Meslek Hizmet Ödülünü Takdim etti.

İzmirli Rotaractörlerin ‘Hizmetleriniz dünyaya armağan olsun’ dönem sloganı ilkesini benimseyerek 40 Hafta boyunca sürdürmek için yola çıktıkları ve 20 haftadır onlarca çocuğa neşe dağıttıkları bu projeye verdikleri değerli desteklerden dolayı takdim ettikleri bu ödülü Gönüllü Palyaçoların Organizatörü Şenol Özkorkmaz ve Gönüllü Palyoçalardan Seda Akman teslim aldı. Ödülleri 2015-2016 Bölge Rotaract Temsilcisi Yağmur Lena ve 2016-2017 Dönemi Bölge Rotaract Temsilcisi Berkay Kiper verdi. Çocukların gözlerindeki ışığın en büyük mutluluklardan biri olduğuna inanan 2440. Bölge rotaractörleri, bu projeyi 40 hafta ile sınırlandırmayarak her yıl her hafta gerçekleştirip daha çok çocuğa ulaşmayı hedeflediklerini belirtti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İFK'lı öğrencilere TÜBİTAK'tan madalya
Sonraki Haber Otomotiv Sanayicileri'nden CHP İzmir'e ziyaret

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?