ANA SAYFA > İZMİR > Gonca Vuslateri 60 kiloluk kıyafet giydi

Gonca Vuslateri 60 kiloluk kıyafet giydi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gonca Vuslateri 60 kiloluk kıyafet giydi

Ünlü modacı Ertan Kayıtken'in “FOLKART FLOWERS & TOWERS” koleksiyonundan 60 kiloluk kıyafetle, güzel oyuncu Gonca Vuslateri, Lara Sayılgan'ın objektifine poz verdi.

Sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekle tanınan ünlü modacı Ertan Kayıtken, “Folkart Flowers&Towers” koleksiyon defilesi öncesinde oyuncu Gonca Vuslateri ile fotoğraf çekiminde bir araya geldi. Defile öncesi Raffles Otel de ünlü fotoğrafçı Lara Sayılgan’ın objektifine poz veren başarılı oyuncu Gonca Vuslateri, “Folkart Flowers&Towers” koleksiyonundan parçaları tanıttı.

“Folkart Flowers &Towers” koleksiyonu; organizasyonunu Öner Evez’in üstlendiği, 18 Nisan da İzmir de gerçekleşecek muhteşem bir defileyle sanat, cemiyet ve iş dünyasının ünlü simalarının karşısında görücüye çıkacak…

Çok özel manolyalardan hazırlanan bir gelinliğin de yer alacağı 45 kadın ve ayrıca 8 parça abiye erkek kıyafetin olduğu ‘Folkart Flowers&Towers’’ koleksiyonunda, ipek organzeler, şifonlar ve tüller ile görsel bir şölen yaşatılacak.

Ünlü modacı Ertan Kayıtken “Folkart Flowers&Towers” defilesi öncesi yapılan fotoğraf çekiminde; “Enerjisi yüksek, doğayı modayla birleştirecek fantezi bir ruh olacak defilede. Yine koleksiyon gibi enerjisi yüksek ve bu ruha uygun bir isim olan Gonca Vuslateri ile fotoğraf çekimi yapmak beni heyecanlandırıyor. Çocuklara bir nebze olsa fayda sağlamak için bir araya gelmek ayrıca mutluluk verici” dedi.

18 Nisan da İzmir de yapılacak olan defilenin geliri, Behçet Uz Çocuk Hastanesi Vakfı’na Kalp Cihazı ve Kuvöz alınmak üzere bağışlanacak…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ekonomik Kurul’dan ÇED çağrısı
Sonraki Haber Alaattin Yüksel'den sert ''yandaş medya'' açıklaması

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?