ANA SAYFA > GÜNDEM > Gökdelen İnşaatında Yangın!..

Gökdelen İnşaatında Yangın!..

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gökdelen İnşaatında Yangın!..

Salhane Sirgeli Kavşağı yakınındaki Sabah Gazetesi Matbaası yanında yapımı devam eden gökdelen inşaatında, yangın çıktı. İnşaat malzemelerini söndürmek için, itfaiye ekipleri de çalışma başlattı.

Bugün saat 18.00 sıralarında, Adliye binası yakınında, inşaatı devam eden gökdelende yangın çıktı. Ege Perla adıyla sürdürülen inşaatın en üst katında çıkan yangına, ilk olarak işçiler müdahale etti. Ancak rüzgarında da etkisiyle alevlerin büyümesi üzerine itfaiye ekiplerinden yardım istedi. Ekiplerde, yanan inşaat malzemelerini söndürmek için çalışma başlattı.

Gökdelen inşaatında çıkan yangın itfaiye ekiplerinin 3 saatlik müdahalesi sonrası söndürüldü. Yangın hortumlarının delik olması ise dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, saat 18.00 sıralarında Adalet Mahallesi Ozan Abay Caddesi üzerinde bulunan inşaatı devam eden gökdelende, ilk belirlemelere göre 10. katta kaynak sırasında kimyasal maddelerin tutuşması ve alevlerin inşaat kalıplarına sıçraması sonrası yangın çıktı.
 

Rüzgarında etkisiyle yangın hızla büyürken İzmir Büyükşehir Belediyesi ve İzmir Orman Bölge Müdürlüğü'ne bağlı çok sayıda ekip yangına müdahale etti. İtfaiyenin yetmemesi üzerine Manisa Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı takviye itfaiye ekipleri de geldi. 3 saat süren müdahalenin ardından yangın tamamen söndürüldü. Öte yandan, yangına müdahale eden itfaiye ekibinin su taşıyan hortumunun delik olması dikkat çekti.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Türkiye liman ve lojistik sektörü Aliağa'da buluşuyor
Sonraki Haber Kaf Kaf, İzmir'de Şanlıurfa'ya teslim oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?