ANA SAYFA > SPOR > Girne'ye çok amaçlı salon

Girne'ye çok amaçlı salon

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Girne'ye çok amaçlı salon

Spor kenti Karşıyaka’ya yeni ve modern tesisler kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Karşıyaka Belediyesi; Girne Kültürpark’taki açık basketbol sahasını çok amaçlı spor salonuna dönüştürdü. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda; judo, jimnastik ve fitness gibi alternatif spor branşlarında da hizmet verilecek.

Karşıyaka Belediyesi, geçtiğimiz Haziran ayında Girne Kültürpark içerisinde temeli atılan çok amaçlı spor salonunun inşaatında son aşamaya geldi. Açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanda inşa edilen modern tesis, önümüzdeki ay törenle hizmete girecek.

Salon, basketbol ve voleybolun yanı sıra, alternatif branşlara yönelik tesis ihtiyacına da yanıt verecek. Jimnastik, judo, fitness ve step başta olmak üzere, pek çok branşta sportif faaliyetlere ev sahipliği yapacak olan tesisten yılda ortalama 5 bin sporcu faydalanacak.

Her yaşta ve her branşta sporu desteklemek ve yaygınlaştırmak için çalıştıklarını belirten Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Karşıyakamızı, sadece popüler branşlarda değil, alternatif branşlarda da markalaştırmak hedefiyle yatırımlarımızı sürdürüyoruz. Kısa süre içinde açılışını yapacağımız çok amaçlı salonumuz sayesinde, kentimize donanımlı, sağlıklı ve çağdaş bir ortamda spor yapılabilecek bir tesis daha kazandırmış olacağız. Sporda bir marka olan kentimize yakışan tesisler kazandırmaya devam edeceğiz. Karşıyakamız buna layık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Net bir galibiyet aldık
Sonraki Haber Haber Bulunamadı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?