ANA SAYFA > GÜNDEM > Girne Yeraltı Otopark'ı açıldı...

Girne Yeraltı Otopark'ı açıldı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Girne Yeraltı Otopark'ı açıldı...

Karşıyaka Belediyesi, Girne- Eski Lunapark Alanı altındaki yeraltı otoparkını hizmete açtı.

Karşıyaka Belediyesi, Bahriye Üçok ve Girne bulvarlarının kesiştiği noktada, eski Lunapark alanının altındaki yeraltı otoparkını hizmete açtı. 90 araç kapasitesiyle hizmet verecek olan otopark, bölgedeki park sorununa bir nebze de olsa nefes aldıracak. Girne Yeraltı Otoparkı, abone ve günlük kullanımlar için hizmet verecek. Park alanı, kameralarla 24 saat gözetim altında tutulacak, modern havalandırması bulunacak ve özel güvenlikle korunacak. Otopark ücretleri ise; 0-6 saat arası 3.5 TL, 0-12 saat arası 5.5 TL, 0-24 saat arası 10 TL, aylık abonelikler 120 TL olacak.
Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar “Büyük kentlerin en önemli sorunlarından biri de otopark eksikliğidir. Bu sıkıntıyı giderebilmek için ilçemizin farklı bölgelerinde çalışmalarımız sürüyor. Eski Lunapark Alanı'nın altında açılan park alanı bölge trafiğini bir nebze de olsa azaltacaktır" dedi. Karşıyakalılar ise otoparkın açılmasından son derece memnun olduklarını dile getirdi.

PAYLAŞ
Beğendim 1 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kaf Kaf Adana Demirspor deplasmanında
Sonraki Haber 50 bin öğrenci için üniversite eğitimi hayali devam ediyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?