ANA SAYFA > GÜNDEM > Girne Kültürpark'ta Kent Resto açıldı

Girne Kültürpark'ta Kent Resto açıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Girne Kültürpark'ta Kent Resto açıldı

Karşıyaka Belediyesi’nin kuruluşu Kent A.Ş, hem Karşıyaka’nın hem de İzmir’in sosyal yaşamına önemli katkılar sağlayan tesislerine bir yenisini daha ekledi. Girne Kültürpark’ın içerisinde, eski Lunapark alanında bulunan “Kent Resto” isimli yeni tesis, Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar'ın da katıldığı görkemli bir törenle hizmete açıldı.

Kent A.Ş’nin Karşıyaka’ya yeni bir soluk getirmek amacıyla kurduğu Kent Resto, “Ye, iç, dinlen” konseptine uygun olarak dizayn edildi. Tesis, yeme içme sektörünün yeni trendine paralel olarak, sadece karın doyurulan değil; yenilen, içilen, kitap-gazete okunan, internete girilen ve sohbet edilen, gün boyu canlı kalan bir mekan olarak oluşturuldu.
 
Açık ve kapalı oturma alanları ile birlikte 150 kişilik kapasiteye sahip olan Kent Resto’da, oldukça zengin bir yiyecek içecek menüsü ile hizmet verilecek. Kent Resto; kahvaltılar, atıştırmalıklar, salatalar, makarnalar, sandviç ve burgerler, ızgara ana yemekler, dondurma, waffle ve tatlılar, soğuk ve sıcak içecekler gibi Türk ve dünya mutfağından seçme menüleri ile konuklarına lezzet şöleni yaşatacak. Menüler, konsept için özel olarak eğitim gören aşçılar tarafından hazırlanacak. 

Kent Resto'nun açılış kurdelesini kesen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, “Kent Resto, Kent’in yeni yüzü olarak, yeni bir restoran tarzı ile hizmete sunuluyor. Kalitesi, zengin menüsü ve lezzetli seçenekleri ile Türk ve dünya mutfaklarından seçmelerin bulunduğu tesisimizin alışkanlık yaratacağına inanıyoruz. Kent A.Ş. bünyesindeki pek çok farklı restoranımız gibi Kent Resto da kısa zamanda Karşıyakalıların müdavimi olacağı, vazgeçilmez kafe ve restoranlardan olacaktır” dedi.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber CarrefourSA Karşıyaka AVM’de Aradığınız Her Şey Var!
Sonraki Haber Öztürk: Kruvaziyer turizminde karamsarlığa kapılmayalım

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?