ANA SAYFA > EĞİTİM > Gençlerin eğitimi için buluştular

Gençlerin eğitimi için buluştular

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gençlerin eğitimi için buluştular

Karşıyaka Rotary Kulübü, bu kez gençlerin eğitim hayatına katkıda bulunmak için bir araya geldi.

Alaçatı O Bağ Kahvaltı Evi’nde düzenlenen etkinli, yoğun katılımla büyük ilgi gördü. Rotaryen ve eşlerinin hazırladığı reçel, konserve, çanta, kıyafet ve takılar kahvaltı boyunca satışa sunuldu. Karşıyaka Rotary Kulübü Başkanı Gaye Berköz, hem kahvaltı hem de satıştan elde edilecek gelirin, 12 gencin eğitim hayatına katkıda bulunmak üzere kullanılacağını söyledi. 

Berköz, “Rotaryenler her zaman fark yaratır” sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, “Geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi bir eğitim almaları çok önemli. Her birinin hem donanımlı hem de aydın bir insan olarak yetişmesini istiyoruz. Ülkesinin değerlerine bağlı, yenilikçi ve bizleri ileriye taşımalarını arzu ediyoruz. Bunun için de elimizden gelen tüm desteği onlara sunmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlı Pazar Yeri ücretsiz otopark oldu
Sonraki Haber Ak Parti'li Delican: İzmir yine ağlıyor! Çile bülbülüm çile

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?