ANA SAYFA > SPOR > Genç nesillere Kaf Kaf sevgisi aşılandı

Genç nesillere Kaf Kaf sevgisi aşılandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç nesillere Kaf Kaf sevgisi aşılandı

1912 Karşıyaka Derneği’nin 3 yıldır geleneksel olarak çocuklara Karşıyaka sevgisi aşılamak adına okullarda düzenlediği etkinlikler hız kesmeden devam ediyor.

1912 Karşıyaka Derneği, 3 yıldır çocuklara Karşıyaka sevgisi aşılamak adına okullarda düzenlediği etkinliklerin bu yılkı ilk ayağını Bayraklı Osman Faruk Verimer İlkokulu’nda gerçekleştirdi. Okulun çok amaçlı salonunda gerçekleştirilen etkinliğe; Karşıyaka’nın voleybol A Takım’ında forma giyen Ayşegül Girgin ve Yasemin Özel, futbol atyapı hocası ve kulübün eski futbolcusu Berkay Yönter ile u17 futbol takımı oyuncuları Ardahan Ulaşmış ve Mert Yılmaz konuk olarak katılırken, 1912 Karşıyaka Derneği Başkanı Ekber Göçer ve Dernek yöneticileri de etkinlik salonunda yerlerini aldı.



Konukların miniklerle sohbetiyle başlayan etkinlikte konuşan u17 Futbol Takımı Antrenörü ve kulübün eski futbolcusu Berkay Yönter, “Ben bu kulübün altyapısından yükseldim. A Takım’a çıkıp şampiyonluklar yaşadım. Bizim göğsümüzde taşıdığımız arma çok özeldir” sözleriyle çocuklara Karşıyaka sevgisinin önemini anlatırken, Milli Voleybolcu Yasemin Özel ise, “Burada olmak gerçekten çok güzel… Karşıyaka’nın özellikle taraftarı muhteşem..  Onların önünde bu formayı giymek gurur verici” dedi. Yasemin’in ardından konuşan Ayşegül Girgin ise, voleybola 7 yaşında Karşıyaka altyapısında başladığını belirterek “Yaklaşık 12 yıldır Karşıyaka’dayım ve çok güzel başarılara imza attık. 3 yıldır da A Takımda forma giyiyorum. Taşıdığım formanın ağırlığını biliyorum. Bu formayı giymek herkese nasip olmuyor. Müthiş bir taraftarımız var. Maçlarda sürekli bizimle birlikte olan, bizi hiç yalnız bırakmayan insanlar var. Bu kulüpte oynamak gerçekten ayrıcalıklı” diyerek hislerini dile getirdi. Sporcuların konuşmalarının ardından Vehbi Moğol tarafından çocuklara Karşıyaka’nın ilçe tarihi ve Karşıyaka Spor Kulübü’nün tarihi hakkında bir sunum yapıldı.

Miniklere Karşıyaka atkıları dağıtılıp okula da spor malzemesi yardımı yapılan etkinliğe katılan miniklerin de, okula gelen konuklara bir sürprizi vardı. Okula Karşıyakalı sporcuların geleceğini duyunca öğretmenleri eşliğinde günlerce çalışarak Karşıyaka’nın simgeleşmiş 1912 Marşı’nı ezberleyen minikler, hep bir ağızdan bu marşı söyleyerek büyük bir coşku yaşadı ve yaşattı. Gönülleri Karşıyaka aşkıyla dolu minikler, daha sonra Karşıyakalı sporculara atkılarını imzalatıp hep birlikte fotoğraf da çekilerek unutulmaz bir gün yaşamış oldular.

Salahattin Oytun İdel / Karşıyaka Haber

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Kadın Kooperatifleri Karşıyaka'da el ele verdi
Sonraki Haber 2 Milletvekili Karşıyaka antrenmanında...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?