ANA SAYFA > EĞİTİM > Genç liderler Gelişim'de bir arada

Genç liderler Gelişim'de bir arada

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Genç liderler Gelişim'de bir arada

Geçtiğimiz yıl İzmir’in ilk Lise Model Birleşmiş Milletler Konferansı’nı gerçekleştiren Gelişim Koleji IGMUN, bu yıl 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı’nda geleceğin söz sahibi olacak lider gençleri bir araya getirdi.

Türkiye’nin farklı illerinden 180 delege katılımı ile gerçekleşen IGMUN’un açılış konuşmasını  Türkiye Barolar Birliği başkanı Av.Prof. Dr. Metin Feyzioğlu yaptı. Feyzioğlu  İngilizce olarak yaptığı konuşmasında, ”Sizler bizim geleceğimizsiniz, dünyadaki sorunlara çözüm üretmek amacıyla gösterdiğiniz çabayı takdir ediyorum. Umudunuzu hiç kaybetmeyin ve ülkeniz için çalışmaya devam edin” dedi.

Öğrencilerin Birleşmiş Milletler konferanslarını model alarak farklı başlıklardaki oturumlarda dünya sorunlarına çözüm aradığı MUN konferansında akademik İngilizce kullanılıyor.  Delege öğrenciler  farklı ülkeleri temsil ederek bu yıl; Silahsızlanma ve Uluslar arası Güvenlik Komitesi’nde ,Özel siyasi ve sömürge komitesinde,Sosyal ve kültürel komitede, Birleşmiş Milletler Toplumsal Cinsiyet Eşitliği için Varlık ve Kadınların Güçlendirilmesi Komitesinde, Güvenlik Konseyinde görev alarak görüşlerini ifade ediyorlar. Konferans 22 Mayıs gününe kadar devam edecek…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tanju Okan Beste Yarışması sonuçlandı
Sonraki Haber Ameliyatsız mide küçülterek zayıflamak mümkün

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?