ANA SAYFA > GÜNDEM > GEMİYLE İZMİR'E GELEN ÜÇ TURİST KAYIPLARA KARIŞTI...

GEMİYLE İZMİR'E GELEN ÜÇ TURİST KAYIPLARA KARIŞTI...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
GEMİYLE İZMİR'E GELEN ÜÇ TURİST KAYIPLARA KARIŞTI...

Alsancak Limanı’na saat 08.30 sıralarında demirleyen Conta Crociere adlı firmaya bağlı Costa Magica adlı kruvaziyer gemiden inen turistlerden bazıları pasaport işlemlerinin tamamlanmasının ardından kültür turlarına katıldı.

Turistlerden, anne- baba ve çocuk, 35 T 6629 plakalı taksiyle şehir turu yapmak üzere limandan ayrıldı. Gemi limandan ayrılmadan önce yapılan sayımda 3 turistin dönmediği belirlendi. Durum liman yetkilileriyle polise bildirildi. Gemi saat 14.30 sıralarında limandan ayrılırken, 3 kişilik aileyi taksisine alan şoföre ulaşan polis ifadesine başvurdu. Adı öğrenilemeyen taksi şoförünün turistleri bir süre gezdirdikten sonra aracından indirdiğini nereye gittiklerini ise bilmediğini söylediği öğrenildi. Dünden buyana haber alınamayan 3 turistin bulunması için polisin başlattığı çalışma sürüyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber BELEDİYE BAŞKANI İŞCİ ALACAKLARI İÇİN MAKAM ARABASINI SATTI
Sonraki Haber FOÇA'DAKİ YANGINDA 3 HEKTAR MAKİLİK ZARAR GÖRDÜ

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?