ANA SAYFA > EĞİTİM > Gelişimliler tatilde de boş durmadılar

Gelişimliler tatilde de boş durmadılar

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişimliler tatilde de boş durmadılar

Sömestr tatili nedeniyle kapılarını kapatan Gelişim Koleji’nde dersler kamplara taşındı. Matematik ,Türkçe, Fen ve Teknoloji derslerinin yanı sıra TEOG hazırlıkları ile ilgili kamplar düzenleyen okul yönetimi, öğrencilerin yarıyıl tatilini en iyi şekilde geçirmeleri için programlar oluşturdular.

Çeşme Pırıl Otel’de gerçekleşen ve  150’den  fazla öğrencinin katıldığı Matematik ,Türkçe, Fen ve Teknoloji ve TEOG  kamplarında  dönem içinde öğrenilen Türkçe kazanımları dramatize, görsel ve akademik etkinliklerle pekiştiriliyor..Kampın bu yılki tema yazarları Melih Cevdet Anday’ın ve Leo Tolstoy’un öykülerinden hareketle çalışmalar gerçekleştiriliyor.Kampın Matematik Bölümünde de 4.sınıftan 8.sınıfa kadar tüm seviyelerden öğrenciler   günde  9  saat  matematik  ile iç içe olarak,   Matematik   soruları çözüyor ve üst düzey yeni konular öğreniyorlar. 8.sınıf TEOG Hazırlık Kampında da iki günde 20 ders yapılarak 150 soru çözülüyor, konu anlatımlarıyla eksik kazanımlar tamamlanıp yeni konular ve soruları çalışılıyor. Uzay Kampı Türkiye’de organize edilen 5 günlük fen ve teknoloji kampında ise öğrenciler; smilatör kullanımından gezegenlerin incelenmesine kadar birçok konuda eğitim görüyorlar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İKÇÜ Trafik Güvenliği Bölge Toplantısı'na ev sahipliği yaptı
Sonraki Haber KSK'de Yusuf Şimşek'ten fedakarlık

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?