ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Gelişimli gençlerden, sanat dolu etkinlik

Gelişimli gençlerden, sanat dolu etkinlik

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişimli gençlerden, sanat dolu etkinlik

Gelişim Koleji’nin geleneksel Müzik, Dans ve Plastik Sanatlar buluşması kampüs bahçesinde başlayan ve oditoryumda devam eden bir programla gerçekleşti.

1.sınıftan 8.sınıfa  öğrencilerin, Abidin Dino, Bedri Rahmi Eyüboğlu, Cemal Tollu ve Zeki Faik İzer ‘in eserlerini  fotoblok ve tual üzerine akrilik, kolaj ve asamble  ile uyarladıkları plastik sanatlar sergisinin içerisinde plastik sanatlar kulübü ve çevre kulübü öğrencilerinin DOGO tasarım merkezi ile gerçekleştirdikleri “Dünya Çevre  Günü”ne dikkat çeken bölümü de yer aldı. Sergi açışılı Ortaokul Cardio Kulübü’nün dans gösterisi ve lise öğrencisi Aylin Bayrak’ın gitar dinletisi eşliğinde devam etti.

Programın Auditorium’da gerçekleşen bölümünde İlkokul, Ortaokul ve lise müzik ve dans kulüpleri “Barış” temasında gösterilerini gerçekleştirdiler..Notaların Adım Adım renklerle “Barış”ı işaret ettiği gösteri izleyicilerden tam not aldı…

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bostanlıspor yaz spor okulları start alıyor...
Sonraki Haber Bilal Doğan, bu kez de İZSU üzerinden yüklendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?