ANA SAYFA > EĞİTİM > Gelişim'in canlı kütüphanesinde söyleşiler devam ediyor

Gelişim'in canlı kütüphanesinde söyleşiler devam ediyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişim'in canlı kütüphanesinde söyleşiler devam ediyor

Gelişim Koleji ilkokul öğrencilerine okuma sevgisi vermek ve okuma alışkanlığı alıştırmak amacıyla oluşturduğu “Canlı Kütüphane” programı dahilinde öğrencilerini Yazar Dilge Güney ile buluşturdu.

Canlı Kütüphane etkinlikleri  dahilinde Dilge Güney’in 'Muti'nin Maceraları' kitabını okuyan ve kitabı yaratıcı drama yöntemiyle ve grafik düzenleyicilerle inceleyen öğrenciler, hikaye olay örgüsünü oluşturup karakter analizlerini yaparak, kitabın ana fikrini buldular. Yaptıkları çalışmaları okulda gerçekleşen söyleşide Yazar Dilge Güney ile paylaşan öğrenciler, birlikte bir  atölye çalışması gerçekleştirdiler. Öğrencilerin kitaplarını da imzalayan Dilge Güney , yaptıkları çalışmalardan ötürü öğrencileri kutladı.

 “Hem okuyoruz, hem eğleniyoruz, hem düşünüyoruz, hem öğreniyoruz.” diye belirten proje koordinatörü Tülin Kebençü “İnceleyeceğimiz dört kitabın yazarı okulumuzda konuk edilerek öğrencilerimizle tanıştırılacak. Onlarla atölye çalışmaları, söyleyişler, sohbetler, kitap imzalama günleri şeklinde birçok etkinlik gerçekleştirilecektir.” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber KSK başkanı Ali Erten'den açıklama geldi
Sonraki Haber Çarşı'dan Ali Erten'e cevap...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?