ANA SAYFA > EĞİTİM > Gelişim Koleji, Avrupa Bilim Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek

Gelişim Koleji, Avrupa Bilim Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişim Koleji, Avrupa Bilim Festivali'nde Türkiye'yi temsil edecek

Gelişim Koleji öğrencileri ve öğretmenleri ulusal ve uluslar arası platformlarda gerçekleşen bilimsel proje yarışmalarında başarılara imza atmaya devam ediyor.

Gelişim Koleji Fen Bilgisi Öğretmeni Özden ACAR’ın  hazırladığı “Dengelenen Kuvvetlerle Dünyayı Kurtarıyoruz” adlı ders anlatımı  bu yıl ODTÜ’de gerçekleşen “Science On Stage Europe” Bilim Festivalleri’nin ulusal seçmelerinde Türkiye’yi Londra’da temsil edecek 5 delege öğretmenden biri olmasını sağladı.

Fen Bilgisi derslerinde “Dengeleyici Kuvvet”   konusunu yaratıcı drama, oyun ve takım çalışmasından oluşan  bir yöntemle ve tasarladığı özel bir alet yardımıyla anlattığı proje ile Özden Acar, 17-20 Haziran 2015 tarihleri arasında Londra, Queen Mary Üniversitesinde düzenlenecek Avrupa Science on Stage Bilim Festivaline katılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ürün: Madenciler bu yakıştırmayı hak etmiyor
Sonraki Haber Narlıdere'de Yavuz Bingöl sokağının adı Berkin Elvan olarak değiştirildi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?