ANA SAYFA > EKONOMİ > Gelişen Sektör Kargo Uçak

Gelişen Sektör Kargo Uçak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gelişen Sektör Kargo Uçak

Günümüzde insan ihtiyaçlarını karşılamak adına ortaya çıkan hizmetlerden biri de uçak kiralamadır.

Uçak kiralama hizmeti kendi içinde ayrılsa da en çok dikkat çekeni kargo uçak adını verdiğimiz hizmetidir. Bu hizmet genel olarak Avrupa da çok yaygındır. Ülkemize son zamanlarda gelmiş olup, yaygınlaşması ve insanlar tarafından benimsenmesi için çok reklam yapılıyor.

Uçak Kargonun Özellikleri

Kargo uçak ise adından da anlaşılacağı gibi eşyaları veya başka yüklü gıdaları taşımak için kullanılıyor. Bu uçaklar kendi içinde ağırlığına göre çeşitlere ayrılıyor. Küçük uçaklar, Ağır uçaklar ve Büyük uçaklar olarak ayırabiliriz.

Küçük uçaklar, 3 ile 5 saat arasında uçuş yapabilen, 12 ile 45 ton ağırlığında yük taşıyabilen uçaklardır. Ağır uçaklar, 3 ile 7 saat arasında uçuş süresi olan 50 ile 100 ton arası ağırlık limiti bulunan uçaklardır. Büyük uçaklar ise 100 ile 125 ton arası yükü taşıyabilir ve 8 saate kadar uçuş süresi bulunur. Taşıyacağınız yüke bağlı olarak ve gideceği mesafeyi hesaplayarak bu kargo uçak adını verdiğimiz uçaklardan birini tercih edebilirsiniz.

Kargo uçaklarına merkez satış ofislerinden veya internet ortamından bakabilirsiniz. İnsanlar tarafından yaygın olarak kullanılan http://ozelucakbul.com/kargo-ucagi-kiralama.html adresinden gerekli bilgileri temin edebilir ve aklınızda kalan soruların cevaplarını bulabilirsiniz. Müşteri hizmetlerine ulaşarak da bire bir güvenlik, fiyat ve teminat hakkında içten ve samimi bir şekilde hizmet alabilirsiniz.

Tanıtım

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ensarioğlu: ''Kürtler için yüzlerce reform yapıldı''
Sonraki Haber LG Marka Çamaşır Makinesi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?