ANA SAYFA > İZMİR > Gediz Elektrik'ten kanserli çocuklara moral

Gediz Elektrik'ten kanserli çocuklara moral

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gediz Elektrik'ten kanserli çocuklara moral

GDZ Elektrik Dağıtım tarafından, 1-7 Nisan Kanser Haftası sebebiyle Behçet Uz Çocuk Hastanesi’nde tedavi görmekte olan Lösemili çocuklar için bir etkinlik düzenlendi.

Kanserle mücadele eden çocukların yaşama sevincine destek olmayı amaçlayan ve Behçet Uz Çocuk Vakfı işbirliği ile gerçekleşen etkinlikte, tedavi gören çocuklar için moral gecesi düzenlendi. Çocuklar için değişik aktivitelerin düzenlendiği gecede GDZ Elektrik Dağıtım çalışanları tarafından oyunlar, yarışmalar eşliğinde hediyeler dağıtıldı.

GDZ Elektrik Dağıtım Şirketi Yetkilileri tarafından yapılan açıklamada; “ Kanser hastalığı ile ilgili toplumsal farkındalığın artmasına bir nebze katkıda bulunabilmek ve küçük kalplerin yükünü paylaşabilmek için çalışanlarımızla birlikte çocuklarımıza enerji dolu bir aktivite organize ettik.  Onların hoşça vakit geçirmesini sağlamaya çalıştık. Böyle etkinlikler aracılığıyla kanserle savaşan hastalara moral vererek katkıda bulunmanın önemli bir sosyal sorumluluk olduğunu düşünüyoruz” denildi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Avrupa'nın en büyük filosu için çalışmalar sürüyor
Sonraki Haber CHP Milletvekili Sertel: ''İnsan hakları ve eşitlik AKP’ye çok uzak''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?