ANA SAYFA > GÜNDEM > Gazilerden Başkan Tugay ve Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür

Gazilerden Başkan Tugay ve Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gazilerden Başkan Tugay ve Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi süreçteki destekleri nedeniyle Karşıyaka Belediye Başkanı Cemil tugay ve Karşıyaka Belediyesi'ne teşekkür etti.

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şubesi Başkanı Halil Taşçı "Derneğimiz,Karşıyaka Belediyesi koordinasyonuyla iki haftadır Karşıyaka’da yaşayan ulaşabildiğimiz 200’e yakın Kore ve Kıbrıs Gazilerimize tek tek telefonla ulaşıp kendilerinin bu süreçte yalnız olmadığı belirtildi. Bu süreçte hatrımızı sorup,ihtiyacımız olduğu anda her zaman olduğunu gibi bu zor günlerde de yanımızda olduğunu hissettiren, Gazilerimiz ve eşlerini düşünme inceliğini gösteren sayın Cemil Tugay’a ve Karşıyaka Belediyesi emekçilerine teşekkürlerimizi iletiyoruz. Bizi mutlu ettiniz" dedi.

Taşçı "Derneğimize gidemediğimizden, elimizdeki eski listeden aramalar yapıldığı için ulaşamadığımız Gazilerimiz olmuş olabilir.  Lütfen ihtiyaç halinde kendilerine ulaşamadığımız yalnız yaşayan,çoçukları izmir dışında olan Gazilerimiz 399 40 00
Numaralı telefondan irtibata geçebilirler" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ufuk Sarıca: Her şey yarıda kaldı
Sonraki Haber Karşıyaka Vefa Sosyal Destek Grubu toplandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?