ANA SAYFA > İZMİR > Gaziemir’de parazit mücadelesi

Gaziemir’de parazit mücadelesi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Gaziemir’de parazit mücadelesi

Gaziemir Belediyesi, sokak hayvanlarını pire, kene gibi dış parazitlere karşı korumak için ilaçlama yapıyor.

Veteriner sağlık hizmetleri kapsamında sokak hayvanlarının her türlü sağlık ve bakım gibi rehabilitasyon işlemlerini yapan Gaziemir Belediyesi, havaların ısınmasıyla sokak hayvanlarında artan parazitlere karşı harekete geçti. Vatandaşlardan ve muhtarlardan gelen talepler doğrultusunda çalışmalarını yürüten ekipler, parazit olduğu tespit edilen hayvanlara ilaçlama yapıyor. Köpeklerin derisine sürülen ilaçlar, köpekleri uyuz, pire ve kene gibi dış parazitlere karşı koruyor. Parazit tespit edilen hayvanlarda yapılan ilaçlama sonrası hayvanlar kısa sürede tekrar sağlıklarına kavuşuyor. 

Veteriner hekimlerin yaptıkları inceleme sonucu durumunun kötü olduğu tespit edilen köpekler ise belediyenin Geçici Hayvan Bakım Evi’ne götürülerek tedavi programı uygulanıyor. Tedavisinin ardından bir süre kontrol altında tutulan hayvanlar, iyileştikten sonra tekrar alındıkları sokağa geri bırakılıyor. 
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Başkan Sandal: Depremin siyasete alet edilmesine müsaade etmem
Sonraki Haber KARBEM’de kayıt sınavları yapılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?