ANA SAYFA > SPOR > Futbol Masterleri, Nihat Hüsenay Anısına Sahaya Çıktı

Futbol Masterleri, Nihat Hüsenay Anısına Sahaya Çıktı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Futbol Masterleri, Nihat Hüsenay Anısına Sahaya Çıktı

Foçaspor'un eski futbolcularından, Foçalı İşadamı Nihat Hüsenay'ın adına düzenlenen, 1. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası, dün oynanan maçlarla başladı.

Manisa 1965 Masterleri, Karşıyaka Alabey Masterleri'ni 3-1 yenerken, Foça Belediyespor Masterleri, Balçova Agamemnon Masterlerini 4-3'lük skorla geçti.

1. Phokaia Nihat Hüsenay Masterler Futbol Turnuvası'nı Nihat Hüsenay'ın ailesi ve çok sayıda sporsever izledi.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ'da, Foça Masterler takımı forması giydi. Başkan Demirağ; ''Çok sevdiğimiz, değerli dostumuz Nihat Hüsenay'ın anısına bu yıl ilk kez bir masterler futbol turnuvası düzenledik. Aileside burada, bizlerle beraber. Ruhu şad olsun diyorum. Çok sevdiğimiz, çok kıymetli bir insandı. Onun anısına bir futbol turnuvası düzenlemeye karar verdik. Katılan tüm takımlara ve sporculara teşekkür ediyorum. İyi bir turnuva olmasını diliyorum.'' dedi.

Turnuvanın final maçı, bugün; Manisa 1965 Masterleri ve Foça Belediyespor Masterleri arasında oynanacak. Foça 11 Eylül Stadı'nda oynanacak olan final maçının başlama saati 18.00, üçüncülük maçı ise, saat 16.00'da başlayacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli gençler 6000km pedal çevirecek...
Sonraki Haber Çocuklarınızı doyurmayın, besleyin

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?