ANA SAYFA > İZMİR > Fuara ''ay yıldız'' damgası

Fuara ''ay yıldız'' damgası

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fuara ''ay yıldız'' damgası

85. kez kapılarını açan İzmir Enternasyonal Fuarı’ndaki yerini alan ve düzenlediği etkinliklerle fuarın gözdesi haline gelen Bayraklı Belediyesi’nin Türkiye Şampiyonu halk oyunu ekibinin gösterisi vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, stantta vatandaşlarla birlikte 10. yıl marşını söyledi.

İzmir Enternasyonal Fuarı 3 No'lu holde 150 metrekare dev standıyla dikkat çeken Bayraklı Belediyesi, 7'den 70'e herkesin takip ettiği etkinliklerle ilgi odağı oluyor. Soğuk heykel atölyesinden halk oyunlarına, file örgü ve nakıştan Roman dans ekibi gösterisine kadar birbirinden farklı etkinliklerin sergilendiği stantta, ayrıca belediyenin hayata geçirdiği ve geçireceği projeler vatandaşlara anlatılıyor.

VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, eşi Bahriye Karabağ’la birlikte standa gelerek vatandaşlarla uzun uzun sohbet etti. Başkan Karabağ, soğuk heykel atölyesinin “Cumhuriyet” temalı gösterisini izledi ardından da çalan 10. yıl marşına vatandaşlar, kendilerine hediye edilen Türk Bayraklarını sallayarak eşlik etti.  

BU ÜLKEYİ BÖLDÜRTMEYECEĞİZ!

Başkan Karabağ, bu yıl da belediye olarak 3 No’lu holde yerlerini aldıklarını belirterek, “Düzenlediğimiz etkinlikler vatandaşlarımızın beğenisini kazanıyor. Bayrağımıza, güvenlik güçlerimize yönelik hain saldırılar canımızı yakıyor. Biz de vatandaşlarımıza ay yıldızlı Türk Bayrağımızı hediye ederek gerekli yerlere mesajı verdiğimize inanıyoruz. Bu ülkeyi asla böldürtmeyeceğiz” dedi.  Karabağ, herkesi belediyenin standına beklediğini sözlerine ekledi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber 5.Ildırı Kültür ve Sanat Festivali sona erdi
Sonraki Haber Kaf Kaf'ta Mahmut Temür de imzaladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?