ANA SAYFA > EĞİTİM > FPSPI Koçluk Eğitimi bu yıl Gelişim'de

FPSPI Koçluk Eğitimi bu yıl Gelişim'de

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FPSPI Koçluk Eğitimi bu yıl Gelişim'de

Dünyada Avustralya, Hong Kong ,Hindistan,Japonya,Kore,Malezya ,Portekiz,Singapur İngiltere,Yeni Zelanda ve Amerika gibi ülkelerde çok yaygın olan problem çözme odaklı eğitim programı “Future Problem Solving Program International” bu yıl Türkiye’deki programına 7-8 Eylül tarihlerinde İzmir Gelişim Koleji’nde start veriyor.

Programın mentörleri Deb Woythal ve Tom Woythal ‘ın vereceği eğitime Ankara,İstanbul, Adana ,Antalya ,Bursa ,Denizli ve İzmir’in pek çok okullarından öğretmen,yönetici ve veliler katılıyorlar.  Katılmak isteyenler İzmir Gelişim Koleji resmi internet sayfasından ayrıntılara ulaşabilirler.

2016 Nisan ayında  FPSPI Turnuvasının Türkiye Finallerinin de Gelişim Koleji’nde yapılacaktır. Daha önce Destination Imagination, World Scholars Cup gibi birçok uluslar arası organizasyon ve turnuvaya ev sahipliği yapan Gelişim Koleji Yabancı Diller Bölümü Koordinatörlüğü, “Eğitimde tüm çabamız  çocuklarımızın hayatlarına dokunabilmektir. Öğrendiklerini hayatlarında kullanabilmelerini sağlamaktır”dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ulema: Önce elinizdeki kanı temizleyin
Sonraki Haber Sertel adaylık başvurusunu yaptı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?