ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Fotoğraflarıyla trafik sorunlarına dikkat çektiler

Fotoğraflarıyla trafik sorunlarına dikkat çektiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fotoğraflarıyla trafik sorunlarına dikkat çektiler

İzmir’deki fotoğraf meraklılarınıın buluşma noktası İFOD ve Göztepe Rotary Kulübünün ortaklaşa düzenlediği 2. Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nın kazananları belli oldu.

İzmir çapında değerli etkinliklere imza atan Göztepe Rotary Kulübü’nün İFOD (İzmir Fotoğraf Sanatı Derneği) işbirliği ile düzenlediği 2. Uluslar arası fotoğraf yarışması sonuçlandı. Yarışmaya 40 ülkeden 640 yarışmacı 2255 fotoğrafla katıldı. Trafik sorunlarına dikkat çekmek ve farkındalık yaratmak için “Trafik ve Ulaşım: Hayata Bağlayan Yollar” teması ile açılan yarışmada birinciliği Bengladeş’ten Faisal Zaim, ikinciliği Kayhan Güç ve üçüncülüğü Ali Mermertaş aldı. 6 adet mansiyon ve 181 fotoğrafın sergilenmeye değer görüldüğü yarışmanın ödül töreni ve sergisi İzmir Resim Heykel Müzesi Kültürpark Sergi salonunda 5 Ocak ta açılacak. 5 – 19 Ocak 2016 tarihleri arasında gezilebilecek sergi tüm sanatseverlere açık olacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saç ekiminden sonra kurallara uymak önemli
Sonraki Haber Devlet Tiyatrosu Ocak ayına hazır

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?