ANA SAYFA > GÜNDEM > Forma sözünü tuttu...

Forma sözünü tuttu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Forma sözünü tuttu...

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Noyan Uluğ, partisinin seçim çalışmaları sırasında gittiği Sancaklı Mahallesinde verdiği Karşıyaka forması sözünü tuttu ve formaları teslim etti.

Seçim çalışmaları sırasında İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan adayı Mehmet Yıldırım ile birlikte gittikleri Sancaklı Köyü (Mahallesi) ziyareti sırasında tanıştıkları Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı Tüzün ve Tülin Yürektürk, koyu bir Karşıyaka Spor Kulübü taraftarı ve kongre üyesi olan İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Noyan Uluğ'dan isimleri yazılı Karşıyaka forması istemişti.
Bu talebi yerine getiren İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayı Noyan Uluğ bugün formaları Tüzin ile Tülin kardeşlere teslim etti. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka'dan Sakarya'ya farklı tarife
Sonraki Haber Karşıyaka kapanışı yenilgiyle yaptı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?