ANA SAYFA > EĞİTİM > Fora yelken dediler, dört ayda dereceye girdiler

Fora yelken dediler, dört ayda dereceye girdiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Fora yelken dediler, dört ayda dereceye girdiler

Ocak ayında hayatlarındaki ilk yelken eğitimini Doğan Güzeliş’ten alan İzmir Üniversitesi Yelken Kulübü öğrencileri, 6. Jimmy Key Kupasında DESTEK 1 yarışı üçüncüsü oldular.

2014-2015 akademik yılında kurulan İzmir Üniversitesi Yelken Kulübü’nün üyeleri Uluslararası Ticaret ve Finansman Bölümü öğrencileri Deniz Tunasoy, Çağla Akbalış, Mustafa Özkan, Hayri Can Gökçeli ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Özgür Dönmez, Ocak ayında başladıkları yelken eğitiminin meyvesini 6. Jimmy Key Kupasında DESTEK 1 yarışı üçüncüsü olarak topladılar.

Hayatlarındaki ilk yelken deneyimini Eğitmen Doğan Güzeliş ile Sığacık Teos Marina’da yaşayan öğrenciler, ikinci eğitimin ardından Ege Açıkdeniz Yat Kulübü Kış Trofesi 2. Ayağına Sığacık parkurunda katıldı. Uğur Kayran ile eğitimlerini sürdüren ve 6. Jimmy Key Kupasına katılan öğrenciler üçüncü olarak dereceye girmenin mutluluğunu yaşadı. Marmaris Campus Cup’a katılmak amacıyla kurdukları takımlarında başarıyı yakalamanın mutluluğunu yaşayan öğrenciler, “Sadece deniz sevgimizle çıktığımız yolda derece kazanmak motivasyonumuzu arttırdı. Eğitimlere başlayana kadar hiçbirimizin deniz ve yelkene dair bir geçmişi ya da eğitimi yoktu. Hırslı ve çalışkan olmanın, denizi sevmenin derece kazandırması çok sevindirici. Gelecek yıl daha fazla arkadaşımızla hem yarışlara katılmak hem de üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde deniz bilincini artırmayı hedefliyoruz” açıklamasında bulundular.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 'Temiz Deniz' seferberliği
Sonraki Haber Bostanlıspor ile Soğukkuyuspor'dan dörder gol, birer puan...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?