ANA SAYFA > İZMİR > Foçalılar sağlık için yürüdü

Foçalılar sağlık için yürüdü

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foçalılar sağlık için yürüdü

Foça Kaymakamlığı İlçe Toplum Sağlığı Merkezi koordinasyonunda yapılan ‘Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’ne, yüzlerce vatandaş katıldı.

‘Yürüyüş Yapmanın Sağlık Üzerindeki Olumlu Etkileri’ hakkında farkındalık, obezite ile mücadelenin yaygınlaşmasını sağlamak amacıyla düzenlenen yürüyüş, 4 kilometrelik bir mesafede gerçekleşti.

 

Yürüyüşe, Foça Kaymakamı Niyazi Ulugölge, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ,  Foça Toplum Sağlığı Merkezi Müdürü Dr. İlhan Gürbüz, daire amirleri, belediye meclis üyeleri, öğrenciler, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, ‘Bugün, Foça Kaymakamlığı İlçe Toplum Sağlığı Merkezi koordinasyonunda gerçekleşen sağlıklı yaşam yürüyüşünde, gençlerimizle ve vatandaşlarımızla birlikte olmaktan mutlu olduk. Foça Belediyesi olarak, halkımızın sağlığına faydalar getirecek, toplumda farkındalık sağlayacak her türlü aktivitenin ve etkinliğin yanında olmayı ve destek vermeyi sürdüreceğiz’ dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Polis şüpheliyi kovalarken kendini vurdu
Sonraki Haber ADD Karşıyaka, TESUD ile panel düzenledi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?