ANA SAYFA > SAĞLIK > Foçalı Sanatçılardan Büyük Dayanışma  

Foçalı Sanatçılardan Büyük Dayanışma  

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foçalı Sanatçılardan Büyük Dayanışma  

Foça’nın  adalarından biri olan İncir Adası’nı işleten ve halk arasında Kedi Ferdi lakabı ile tanınan Ferdi Kırcalı geçtiğimiz aylarda kötü bir kaza geçirmiş ve felç kalmıştı.

Halen Akçay’da özel bir bakımevi’nde tedavisi süren Ferdi Kırcalı’nın bakım masraflarına yardım edebilmek adına Foça’da yaşayan sanatçılar konuya duyarsız kalmadı.4 sene önce Foça’ya yerleşen ünlü televizyon programcısı, sunucu, showman Hakan Doğanay önderliğinde 13 sanatçı biraraya gelerek bir etkinlik düzenledi etkinliğin ardından Doğanay bir açıklama yayınladı.
Doğanay “Herşey Çok Güzel Oldu ! Tüm sanatçı dostlarımın kalplerine, enerjilerine sağlık.Bizleri yalnız bırakmayıp bilet alan, gelen ya da gelemeyen ancak kalbi bizimle birlikte dostumuz Ferdi için atan tüm arkadaşlarıma, Foçalı hemşehrilerime teşekkür ediyorum." dedi. 
Organizasyonda elde edilen gelir Ferdi Kırcalı'nın isteği üzerine   sağlık harcamaları ve bakımı için ağabeyi Zeki Kırcalı'nın Ziraat Bankası hesabına yatırıldı.
Zeki Kırcalı yaptığı açıklamada " Emeği geçen tüm sanatçı dostlara,  tüm Foça esnafımıza teşekkürlerimi sunarım.  Foça’da yaşayan sanatçıların hep birlikte büyük bir aile olduğunu, sıkıntılı zamanlarda biraraya gelip neler yapabileceğini gösterdi.”
SERVET VURAL (Foça-Basın Grubu)

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Arif ile bir yıl daha...
Sonraki Haber Karşıyaka yeni sezonun startını verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?