ANA SAYFA > İZMİR > Foçalı çocuklar için "Öylesine Bir Dinleti"

Foçalı çocuklar için "Öylesine Bir Dinleti"

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foçalı çocuklar için

“Öylesine Bir Dinleti”nin çocuk uyarlaması, Ankara ve İstanbul’dan sonra İzmir Devlet Opera ve Balesi ve Foça Belediyesi işbirliği ile Foçalı çocuklar için sahnelenecek.

Sunumu doğru yapıldığı zaman opera aryalarının çocuk seyirciye nasıl kolay ulaştığının en güzel örneği olan “Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti”, 13 Mart 2015 Cuma günü, Foça Belediyesi Reha Midilli Kültür Merkezi’nde Foçalı çocuklarla buluşacak.

Şimdiye kadar bir çok çocuk izleyici ile buluşan “Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti”, sergilendikten sonra yine bir çok çocuğun sanata olan ilgisini arttırmıştır.

Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ, “Çocuklarımızı sanatla buluşturmak öncelikli görevlerimizden. İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile yaptığımız çalışmalarımız, Foçamızın kültür ve sanat yaşamına renk ve ışık getirecektir” dedi.

Foça Belediyesi ve İzmir Devlet Opera ve Balesi işbirliği ile organize edilen “Çocuklar İçin Öylesine Bir Dinleti”, 13.00 ve 15.00 saatlerinde 2 seans ve ücretsiz olarak sahnelenecektir.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayhan Akman bireysel hatalardan yakındı...
Sonraki Haber 8 Mart Kadınlar Günü’nde hem buluştular hem de hasta çocuklara destek oldular

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?