ANA SAYFA > GÜNDEM > FOÇA'DA ORMAN YANGINI

FOÇA'DA ORMAN YANGINI

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
FOÇA'DA ORMAN YANGINI

Foça'da öğle saatlerinde otluk alanda başlayan yangın ormana da sıçradı.

Saat 12.30 sıralarında Foça'nın Kozbeyli ve Yeniköy köyü arasında, askeri bölge yakınlarındaki otluk alanda yangın başladı. Rüzgarın da etkisiyle hızla ilerleyen alevlerin Ormana sıçamasını engellemek için büyük mücadele veren ekipler, rüzgar yüzünden başarılı olamadı. Yaklaşık 5 hektarlık otluk alanı yakan alevler, ormanlık bölgeye de sıçradı.

Rüzgarın da etkisiyle Yenibağarası Mahallesi'ne yaklaşan yangının 10 hektarlık alanı etkilediği öğrenilirken, Foça Belediye Başkanı Gökhan Demirağ da bizzat olay yerine gelerek ekiplere talimatta bulundu. Yangın söndürme çalışmalarında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden de itfaiye araçları dışında tanker takviyesi yapıldı. Yangının meydana geldiği bölgede 60'a yakın yangın söndürme aracı, 10 iş makinesi, 200 işçi, bir uçak ve iki helikopter yangın söndürme çalışmalarına devam ediyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber COLLEGE OF EUROPE'A %100 BURS İLE KABUL EDİLDİ
Sonraki Haber KARŞIYAKA JUNİNHO İLE ŞARTLI SÖZLEŞME İMZALADI

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?