ANA SAYFA > İZMİR > Foça'da goller Cumhuriyetin 93.yılı için atıldı

Foça'da goller Cumhuriyetin 93.yılı için atıldı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Foça'da goller Cumhuriyetin 93.yılı için atıldı

Foça Masterler Cumhuriyetin 93.yılı kutlamaları kapsamında İzmir 1881 Ata Masterler takımı ile özel bir maç yaptı.

Masterler liglerinin en eskilerinden Foça ile geçen yıl kurulan 1881 Ata Masterler arasındaki maç bayrama özel gollerle izleyenlere zevkli dakikalar yaşattı.

 Dost iki kulübün 30 Ekim 2016 Pazar Saat 13.00'de Foça Bağarası 80.yıl Sahası’nda tarihlerindeki ilk karşılaşması  güzel ve futbol için son derece elverişli hava ve saha koşullarında oynandı.  Maç Türkiye Masterler ve Veteranlar Ligi(TMVF) Ege grubunu geçen yıl şampiyon olarak tamamlayan, ardından TMVFL’nin Türkiye’nin değişik bölgelerinde ki dokuz  lig grubunda dereceye girenler arasında Antalya’da düzenlenen Türkiye Şampiyonasında üçüncü olan Foça Masterler için 5 Kasım’da başlayacak 2016 – 2017 sezonu öncesi son hazırlık maçı niteliğindeydi. 1881 Ata Masterler’de İzmir’de oluşturulan 8 takımlı özel lig grubu için hazırlıklarını bu maçla devam ettirdi.

Maçın özel bir günde olması ve lige hazırlık amacıda taşıması nedeniyle takımlar tüm oyuncularını deneme fırsatı buldu. Açık hücum futbolunu tercih eden teknik kadrolar maçın bol gollü ve zevkli geçmesini sağladılar.

1881 Ata Masterler kalecisi yaptığı kurtarışlarla büyük alkış alırken maçın farklı bir skorla bitmesini önleyemedi. Geçen yıla göre kadrosunu dahada güçlendiren ev sahibi Foça Masterler maçı 9 – 3 kazandı.

Skorun değil, sporun, dostluğun ve kardeşliğin önde olduğu masterler  felsefesine inanmış iki takım oyuncuları sahayı samimi görüntülerle terkettiler. Ata Masterler karşılanışlarında olduğu gibi Foça’dan İzmir’e dostça uğurlandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'ya bir Dünya Birinciliği de Elifnaz'dan...
Sonraki Haber Tolkar Genç Karşıyakalılar, Artvin'i yendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?